Wat jouw wensen voor je website ook zijn, ik breng ze tot leven met een professionele oplossing van hoge kwaliteit. Door het gebruik van de nieuwste technieken, kan ik binnen de afgesproken tijd en budget een mooie website neerzetten.

Samen zetten we een mooie, goede website neer. Eerst zullen de wensen besproken worden, waarna ik verschillende ontwerpen ga maken. Aan de hand van de ontwerpen wordt de uiteindelijke website gebouwd. Na afstemming wordt de website opgeleverd.

Responsive design
Door een responsive design wordt je website automatisch meegeschaald met je computer, tablet of smartphone. Hierdoor heb je maar één website nodig, ongeacht het beeldschermformaat en is deze altijd goed zichtbaar. Een aparte versie voor een mobiele telefoon is hiermee verleden tijd! Naast het schalen van de website wordt ook de layout van de website automatisch geoptimaliseerd voor navigatie met de vinger in plaats van met de muis.

Mobiel Tablet

WordPress
De website wordt gemaakt met WordPress, een open source systeem. De grootste bedrijven hebben een WordPress website. Om met een paar namen te strooien: CNN, Forbes, Samsung en Sony.

De grootste voordelen van WordPress zijn dat door veel ontwikkelaars enorm veel themes en plugins ontwikkelt, waardoor er ‘oneindig’ veel mogelijkheden zijn en er met regelmatig updates uitkomen waardoor het systeem altijd up to date is, meegaat met de huidige technieken op internet en en niet geheel onbelangrijk, optimaal beveiligd is. Daarnaast is WordPress gemakkelijk te integreren met Social Media kanalen. Het inzetten van Social media zorgt voor meer bekendheid van je bedrijf en een integratie van beiden kan voor veel meer bezoekers zorgen.

Wordpress website

Interesse in een website? Neem contact met mij op via de onderkant van deze pagina.